060 346 08 84

O nama

Ko te masira, ko te opušta i čini da bol nestane?

Da bi u potpunosti uživao/la u svojoj masaži, treba da  znaš ko te masira. Moje ime je Milan i svoje znanje koje primenjujem u različitim tehnikama masaže sticao sam polako i temeljno, kako bih svaku tehniku doveo do savršenstva.

Usavršavajući svoja znanja i veštine, moje cilj jeste da to znanje prenesem na tvoje telo i omogućim ti da otkloniš bol u vratu i ramenima usled nepravilnog držanja tela, dugog sedenja ili mukotrpnog rada. Ipak, nemoj zaboraviti da masaža nije samo otklanjanje bola, to je metoda uživanja i opuštanja koja pomaže oslobađanju od stresa i relaksaciji organizma.

Individualan pristup svakoj masaži

Osluškujući potrebe svojih klijenata i problema sa kojima se suočavaju, razvijao sam specifičan, individualnan pristup masaži. Svoj rad usmeravam ka poboljšanju funkcionalnosti tela i osećaja oslobođenosti od stresa nakon masaže.

Ipak, masaža nije samo otklanjanje problema i bolne tačke, masaža je proces u kome se primenom specifičnih tehnika, opuštaju mišići i otklanja napetost iz organizma. Zato, svaka masaža zahteva individualan pristup i temeljnu posvećenost.

Di Milano massage Beograd - Milan Dojčinović
Di Milano massage - terapeut

Usavršavanje je ključ uspeha

Potpuna posvećenost svakom klijentu zahteva stalno usavršavanje i osluškivanje potreba i zahteva klijenata. Svoj pristup temeljim na stalnom usavršavanju i sticanju novih znanja kako bih ista primenio u praksi i omogućio kako profesionalni, tako i lični razvoj.

Usvajanje i primena novih tehnika i pristupa, posebno u suočavanju sa akutnim i hroničnim problemima, problematičnim stanjima, sportskim povredama, omogućava maksimalnu profesionalnost u masaži i efikasnost u tretiranju problematičnog područja.

Call Now Button