060 346 08 84

Masaža u službi lepote i nege lica i tela

Masaža u službi lepote

Masaža nailazi na sve veću primenu i u službi održavanje i nege lica i tela. Primena masaže u funkciji nege i lepote podrazumeva korišćenje različitih tehnika kako bi se stimulisale kritične tačke na licu, vratu, dekolteu i ramenima. Ipak, sve veća je zastupljenost primene ručne masaže i limfne drenaže u predelu nogu, bokova, zadnjice i stomaka kako bi se obezbedila glatka koža, bez efekata pomorandžine kore.

Masaža lica

Masaža lica pomaže u održavanju zdrave kože dok istovremeno opušta mišiće lica. Pored opuštajućeg, masaža lica ima i podmlađujući efekat, jer pomaže da izgledate i osećate se bolje. Bez obzira da li želite da koristite masažu lica isključivo za opuštanje ili za lečenje određenog stanja, postoji mnogo tehnika koje možete isprobati.

Jedna od glavnih prednosti masaže lica je njena sposobnost da poboljša ukupan izgled kože. U kombinaciji sa anti-age kremama, masaža lica doprinosi smanjenju bora, zatezanju kože lica, vrata i dekoltea, kao i poboljšanju ukupne teksture kože. Pored estetskih, masaža lica i određeni pozitivan efekat na zdravlje – masaža ublažava pritisak u sinusima, nelagodnost i zagušenje, smanjuje pojavu glavobolje i eliminiše akne.

Masaža tela i nega tela – anticelulit masaža

Anticelulit masaže su sve popularnije, i gotovo da ne postoji žena koja nije probala bar jednom da svoje noge dovede do savršenstva. Borba protiv celulita može biti teška i naporna, posebno ako se radi o celulitu koji se godinama taložio. Ručna masaža je svakako najbolja tehnika za eliminisanje celulita, posebno kada se u obzir uzme činjenica da terapeut tačno može da dozira intenzitet pritiska i fokusira se na problematično područje. Ipak, u kombinaciji sa masažom, preporučuje se dovoljan unos tečnosti kako bi se svi toksini izbacili iz organizma.

Pored regularne ishrane i zdravog stila života uz unošenje što više tečnosti, anticelulit masaža predstavlja jedan od najčešćih i najefikasnijih prisutpa u borbi protiv celulita i najčešće korišćen tretman u nezi žena. Učestalost pojave celulita je sve veći, a razlog njegovog nastanka se najčešće pripisuje:

  • nepravilnoj ishrani;
  • hormonima;
  • preteranom konzumiranju alkohola.

Ipak, na pojavu celulita mogu uticati i brojni drugi faktori kao što su starost, tip kože, genetske predispozicije.

anticelulit masaza veliki mokri lug

U borbi protiv celulita u pomoć pristiže Aloe Vera Gel i Aloe Vera Tea. Ova idealna kombinacija zasnovana na osnovama aloje pomaže u eliminisanju viška vode iz organizma, što je ujedno i najčešći problem koji se javlja u borbi protiv celulita. Di Milano massage u saradnji sa @ljubitelji_aloje, pored ručne anticelulit masaže, omogućava i naručivanje Aloe Vera Gel-a i Aloe Vera Tea kako bi borba protiv celulita bila što efikasnija.

Call Now Button