060 346 08 84

Antistres masaža (Relax)

Šta je antistres masaža i kako se izvodi?

Antistres masaža (relax masaža) je jedna od najefikasnijih metoda masaže kojom se eliminiše napetost i stres. Svakodnevna izloženost stresu i ubrzani tempo života zahtevaju pronalaženje načina za opuštanje i potpunu relaksaciju koja će eliminisati negativne efekte koji mogu ugroziti zdravlje. Ova masaža ima za cilj da omogući potpuno opuštanje i relaksaciju tela. Pokreti koji se primenjuju su po intenzitetu slabiji i sporiji od terapeutske i sportske masaže, a ritmični potezi i tehnike omogućavaju eliminisanje napetosti iz najvećih rezervoara stresa – glave, vrata, leđa i nogu.

Zašto baš ova vrsta masaže?

Po intenzitetu, ova masaža je posebno prilagođena kako bi smanjila stres, opustila mišiće i poboljšala opšte emocionalno blagostanje. S tim u vezi, često koristi različite tehnike koje su usmerene na smanjenje napetosti u telu i potpuno opuštanje uma. Neke od prednosti, benefita i karakteristika antistres – relax masaže su:

  1. Smanjenje stresa: smanjenje nivoa i oslobađanje stresa može imati pozitivan učinak na odnos prema svakodnevnim obavezama.

  2. Smanjenje fizičkih simptoma stresa: smanjenje fizičkih simptoma stresa poput glavobolje, napetosti u vratu i ramenima, te bolova u leđima.

  3. Opuštanje napetosti u mišićima: Tehnike masaže koje se koriste u ovoj laganoj masaži često su usmerene na opuštanje napetosti u mišićima. To može pomoći u smanjenju bolova u leđima i napetosti koja se taloži u mišićima. 

  4. Poboljšanje cirkulacije: pomaže u isporuci hranjivih materija i kiseonika, što će dalje ubrzati eliminisanje toksina iz tela.
  5. Lučenje endorfina: Masaža pozitivno utiče na lučenje endorfina, hormona koji su označeni kao prirodni „osećaji dobrog“. To može pomoći u poboljšanju raspoloženja.

Što se tiče intenziteta pritiska, masaža je idealna za one koji žele umeren do nežan pritisak. Cilj je opuštanje, a ne masaža dubokog tkiva ili terapeutska masaža koja po intenzitetu pritiska treba biti jača.

Kome je namenjena antistres masaža (relax masaža)?

Antistres masaža (relax masaža) je namenjena svima koji žele da:

  • uživaju u sporijem ritmu izvođenja masaže u opuštajućoj atmosferi;

  • se oslobode stresa nakon napornog dana;

  • priušte sebi trenutke odmora i potpunog opuštanja.

Koliko košta antistres masaža (relax masaža)?

  • Antistres masaža (relax masaža) (30 min) – 1.500,00
  • Antistres masaža (relax masaža) (60 min) – 2.500,00
*Za uplaćenih 5 tretmana, 1 tretman na poklon!
**Mogućnost dolaska na kućnu adresu. Cena masaže na adresi podložna je korekciji u zavisnosti od lokacije.
***Antistres masaža nije intimna masaža – sve masaže su potpuno profesionalne i ne podrazumevaju tretiranje intimnih delova tela.
Call Now Button